Sons Essencials arriba de Washington carregada de bones experiències

La Cobla Catalana dels Sons Essencials va participar a l’Smithsonian Folklife Festival 2018, a Washington, amb una preestrena de l’últim treball “Si són flors, floriran” i una delegació catalana d’artistes i artesans representatius del país.

Del 27 de juny al 9 de juliol es va dur a terme un dels Festivals més representatius de la capital nord-americana quant a mostra d’identitats dels països convidats.

La formació va actuar en diferents formats pràcticament tots els dies dins de la programació del festival, al costat de formacions com Les Anxovetes, Joan Garriga, Alidé Sans, Espai So, entre d’altres.

El concert més destacat va ser el del 7 de juliol, a l’escenari principal de festival en la programació dels Evening Concerts de l’Smithsonian Foklife Festival.I fora del Festival la formació també va actuar al Kennedy Center -Millenium Stage-, un dels centres culturals de referència dels EUA. L’actuació va ser el 2 de juliol dins de la seva programació estable, i va tenir un ressò més que destacable entre el públic. Aquest concert va ser enregistrat en directe i pot consultar-se en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=vstCRG-_8iM.

També podeu obtenir més informació sobre l’Smithsonian Folklife Festival en aquest enllaç: https://festival.si.edu/

Comparteix

Sobre l'autor:

caCatalan
caCatalan
Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.