La Cobla Catalana dels Sons Essencials preestrena aquest octubre el seu nou iquart disc que treu al carrer. Amb el títol “Si són flors, floriran” (Discmedi, 2018), la formació liderada per Marcel Casellas presenta una reunió de temes nous que presenten més elements de fusió entre els instruments de cobla i els de música lleugera i en què els espais d’improvisació són ja un ingredient imprescindible.

La Cobla Catalana dels Sons Essencials pre-estrena l’estiu del 2018 els nous temes que configuraran el seu quart treball discogràfic, un treball caracteritzat per un seguit de cançons sobre la terra, l’amor, el compromís, i l’actualitat. Un punt de vista sobre la vida mateixa que vol deixar ben clar que les coses petites poden arribar a ser molt grans. Així és com ho resumeix, en una cançó d’aquest nou CD, el vers de la tornada: “Si són flors, floriran”.

Amb nous tocs tímbrics i una exploració encara més a fons en el terreny de la improvisació, en aquest treball la Cobla Catalana dels Sons Essencials incorpora la guitarra elèctrica com a novetat: al costat de la guitarra acústica i dels vents de la cobla (tenora, tible, flabiol, fiscorn i trompeta), combinats sempre amb clarinet, saxo, trombó i molta percussió, la formació escaracteritza pel seu tractament desenfadat dels gèneres propis: cançons de tot tipus en forma de sardana o ball pla, jota, rumba. Sense complexos.

Tot un espectacle nou, diferent, perquè un altre so és possible.

 

Més info i nous vídeos!: www.sonsessencials.com

Comparteix

Sobre l'autor:

caCatalan
caCatalan
Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.