Comencen Les Vespres dels Dimecres, un punt de trobada de músics, còmplices, tertulians, poetes i divertimentos varis per passar uns capvespres divertits i ben acompanyats.

El contrabaixista i compositor Marcel Casellas (Cobla Catalans dels Sons Essencials) tornarà a coordinar les sessions de trobada creativa amb parelles de músics que no ha­vien coincidit als escenaris. Són concerts gratuïts que tindran lloc cada dimecres al vespre, i en què Casellas convida els músics de les deu sessions a improvisar sobre un repertori d’arrel, a crear complicitats entre els músics i, encara més, entre els músics i el públic que escolta, beu, canta, balla i participa de l’espectacle. A les Vespres del Dimecres hi ha molta planificació tant per part del coordinar com dels participants, però un cop ha començat, la Vespra pren vida pròpia. Sabem com comença però no per on passarà ni com ni quan acabarà.

 

Sessions:

6, 13, 20, 27 de febrer, 6, 13, 20, 27 de març i 3 i 10 d’abril. A les 21.30 h, al C.A.T. Tradicionàrius (pl. Anna Frank, s/n de Barcelona.

 

+ info: 

 

Comparteix

Sobre l'autor:

caCatalan
caCatalan
Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.