Marcel Casellas és entrevistat per Jordi Molina dins del cicle d’entrevistes “Fer de músic”, impulsades pel Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí.

L’acte de presentació de l’entrevista serà el divendres 24 de gener al Museu de la Mediterrània de Torroella, el 27 de febrer a Barcelona i el 6 de març a Manlleu.

El projecte “Fer de Músic” és un treball de recuperació, preservació i divulgació, a través d’enregistraments i documentació manuscrita i fotogràfica, de la memòria dels músics històrics vinculats al mon de la sardana i les cobles-orquestres de Catalunya. “Fer de músic” recol·lecta les seves vivències personals i professionals, i testimonia l’evolució d’un dels oficis més arrelats al territori empordanés, protagonista d’excepció de les festes populars i la música tradicional.

Aquest projecte és coordinat per Jordi Molina.

Marcel Casellas (Esplugues de Llobregat, 1954), contrabaixista, compositor i pedagog de la música tradicional. Des del 1978, ha participat en molts projectes que inclouen estils musicals molt eclèctics: cançó, folk, cobla, jazz, música electrònica, pop-rock, sardana… Exerceix de professor a l’ESMUC.

 

Podeu veure l’entrevista aquí:

Comparteix

Sobre l'autor:

caCatalan
caCatalan
Esta web utiliza cookies, puedes ver aquí la Política de Cookies. Si continúas navegando, estás aceptándola.