Agenda


En construcció.... Disculpeu les molèsties


Activitats passades


Novembre 2015

Divendres, 28 de novembre de 2015: "Punt de Trobada a Sant Cugat" amb: Marçal Ramon (acordió i coordinació), Júlia Soler (gralla) i Marcel Casellas (contrabaix)

Octubre 2015

Dijous, 1 d'octubre de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Jaume Cuartero, Pau Barberà i Carol Duran) a quarts de vuit del vespre al Centre Cultural Can Verdaguer

Divendres, 2 d'octubre de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Jaume Cuartero, Pau Barberà i Carol Duran) a les vuit del vespre al Centre Cultural Baró de Viver


Dimecres, 7 d'octubre de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Jaume Cuartero, Pau Barberà i Carol Duran) a les vuit del vespre al Centre Cultural Sandaru

Dijous, 8 d'octubre de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Jaume Cuartero, Pau Barberà i Carol Duran) a les vuit del vespre al Centre Cultural Barceloneta

Dimecres, 14 d'octubre  de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Jaume Cuartero, Pau Barberà i Carol Duran) a les vuit del vespre al Centre Cultural Vil·la Florida

Dimecres, 21 d'octubre  de 2015: "presentació del CD-llibre: La Nostra Estimada Sardana" a la Casa Elizalde

Setembre 2015

Diumenge, 6 de setembre de 2015: "Marcel Casellas Grup" - Concert Tiana a la tarda. Amb: Toni Rocosa (tenora-clarinet), Ivó Oller (trompeta), Heura gaia (veu i gralla), Alfons Rojo (guitarra), Xarli Oliver (bateria) i Marcel Caselas (contrabaix). És un acte organitzat per l'ANC de Tiana.


Agost 2015


Diumenge, 2 d'agost de 2015: "Cobla del Salt de la Nina" - Concert a la garriga a les 20:00. Programa i components. Estrena de la trilogia de sardanes de tirada lliure de Marcel casellas: El cep, el gotim i el vi. A més, sardanes de Xavi Molina, Jordi Molina,

Dissabte, 8 d'agost de 2015: "Nits Musicals a Sant Magí". Orquestra de cambra Terrassa 48 i Jordi Figueró a la tenora. Re-estrena de "Sant Magí de la Brufaganya" (rapsòdia amb 4 moviments per tenora i orquestra de corda - Marcel casellas) al santuari de Sant Magí de la Brufaganya.

Divendres, 14 d'agost de 2015: "Punt de Trobada" al Racó de la Carme. Marcel Casellas amb Alfons Rojo (guitarra) i Iví Jordà (gralla). A les 21:30 a Vilobí del Penedès (Plaça Cooperativa - barri Bellver). Amb degustació de cava "Entre Vinyes".

Dimarts, 18 d'agost de 2015: "Les Vespres de Les Piles" - Marcel Casellas amb Santi Mendez i Eduard Casals, a les 10h del vespre al Cafè de Les PIles —Les Piles de Gaià (Baixa Segarra).

Dimarts, 25 d'agost de 2015: "
Les Vespres de Les Piles"
- Marcel Casellas amb Dani Carbonell i Carles Belda, a les 10h del vespre al Cafè de Les PIles —Les Piles de Gaià (Baixa Segarra). Comptem també amb: Mariona Millà, acció pictòrica i l'inefable Jordi gavarró a la bateria. I diversos amics músics que han promès venir i intervenir!.


Juliol 2015

Dijous, 2 de juliol de 2015: "Les Vesprades esporògenes del Wapa" - Marcel Casellas amb Heura Gaia, Pep Moliner, Pol Aumedes i Xarli Olivé, a les 8h del vespre al Wapa-BCN —Diagonal, 203 (BCN).

Dijous, 9 de juliol de 2015: "Les Vesprades esporògenes del Wapa" - Marcel Casellas amb Joan Moliner, Magí Canyelles, Santi Mendez i Xarli Olivé, a les 8h del vespre al Wapa-BCN —Diagonal, 203 (BCN).

Divendres, 10 de juliol de 2015: "Un Estiu a la fresca - Cobla Catalana dels Sons Essencials" - a les 10h del vespre a la Casa Golferich, Gran Via, 488, BCN.

Dilluns, 13 de juliol de 2015: "Recordant Morera - Cobla Catalana dels Sons Essencials" - a les 10h del vespre a la Biblioteca de Catalunya, Carrer Hospital, 56, BCN.

Dijous, 16 de juliol de 2015: "Les Vesprades esporògenes del Wapa" - Marcel Casellas amb Jordi Campos, Ivó Oller, Alfons Rojo i "Pinyo" Martí, a les 8h del vespre al Wapa-BCN —Diagonal, 203 (BCN).

Divendres, 17 de juliol de 2015: "2015 Festival d'estiu Seu Egara" - Orquestra de cambra Terrassa 48 i Jordi Figueró a la tenora. Estrena de "Sant Magí de la Brufaganya" (rapsòdia amb 4 moviments de Marcel casellas).

Dissabte, 18 de juliol de 2015: "Processó del Ferro" - House Aborígen: DJ Casellas dalt d'un tractor i les colles de Cultura Popular d'Esplugues. Carrer Montserrat d'Esplugues a les 8 del vespre.

Dimecres, 22 de juliol de 2015: "Festa de Santa Magdalena" - l'Orquestrina de Santa Magdalena (direcció Marcel Casellas), Ministrers de Vilanova i diversos músics tradicionals i…, les colles de cultura Popular d'Esplugues. A les 7 del vespre al Casal Robert Brillas d'Esplugues (Àngel Guimerà, 30).

Diumenge, 26 de juliol de 2015: "presentació del CD-llibre: La Nostra Estimada Sardana" - a Font Romeu (Cerdanya). 14H30 PLATEAU D’AUTEURS (Chapiteau) « De la Sardane au piano, la musique reflet de notre culture » en compagnie d’Olivier COURTHIADE, pour son roman « Les deux pianos » et du compositeur Marcel CASELLAS pour son ouvrage « La nostra estimada sardana ».

Dimarts, 28 de Juliol de 2015: "No n'hi ha prou" de Mataró" - La Principal de la Nit i les colles de Cultura Popular de Mataró. Espectacular festa popular amb cobla i bases So-Insistent. A les dues de la matinada (nit del 28 al 29).


Juny 2015

Dijous, 11 de juny
de 2015: "En Clau de Born" -
Marcel Casellas i convidats (en aquesta ocasió, Cati Plana i Xavier Figuerola) a les 7 del vespre al CC Born (BCN)

Dijous, 11 de juny de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Magí Canyellas, Marcel Puig, Toni Martinez i Cati Plana) a quarts de nou del vespre al Centre Cultural Navas

Dissabte, 13 de juny de 2015: "SOUND SYSTEM-SO INSISTENT" - Concert del Gran Conjunt de Música Tradicional de l'ESMUC (direcció Marcel Casellas) al Teatre Atlàntida de Vic a quarts de nou del vespre.

Dimarts, 16 de juny de 2015: "Tot Sardana" Ràdio Estel: Entrevista en directe a Marcel Casellas i Mariona Millà en referència a la publicació del CD-llibre: La nostra estimada sardana.

Dimecres, 17 de juny de 2015: MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Joan Benavides, Albert Fontelles, Anaís Falcó, Lluís Coll) a quarts de nou del vespre al Centre Cívic Albareda

Dijous, 18 de juny de 2015: "En Clau de Born" - Marcel Casellas i convidats (en aquesta ocasió, Santi Mendez i Oriol Saña) a les 7 del vespre al CC Born (BCN)

Divendres, 19 de juny
de 2015: "MÚSICA>BCN" - Marcel Casellas (amb Oriol Pidelaserra, Marçal Ramon, Lluc Vizentini i Ivó Jordà) a quarts de nou del vespre al Centre Cívic Sagrada família

Dijous, 25 de juny de 2015: "En Clau de Born" - Marcel Casellas i convidats (en aquesta ocasió, Pau Vinyoles i Eduard Casals) a les 7 del vespre al CC Born (BCN)

Gener 2016

Diumenge, 3 de gener: "Concert de nadal" al Teatre Municipal de Balaguer, Àngel Guimerà, 24. Cobla del Salt de la Nina amb: Jesús Ventura, Jordi Campos, Àngel Pujol, Jordi Figaró, Jordi Paulí, Jordi Gil, Oscar Latorre, Eduard Prats, Jordi Estartús, Marcel Puig i Marcel Casellas (direcció). Amb la Col·laboració de Carol Duran a la veu.

Divendres 8 de gener: "Ball Amable". Reinterpretació del mític CD de l'Orquestrina Galana a càrrec dels mateixos manobres que el van fer possible, 25 anys després! Al Centre Artesà Tradicionàrius (Passatge de Sant Antoni, 7, BCN).

Febrer 2016

Dimecres, 3 de febrer de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Marc del Pino (acordió), Manu
Sabaté (gralla) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Divendres, 5 de febrer de 2016: "presentació del CD-llibre: La Nostra Estimada Sardana". Acció pictòrico-musical (Mariona Millà i Marcel Casellas) a Girona.


Dimecres, 10 de febrer de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Magí canyelles (tenora) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Divendres, 12 de febrer de 2016: Cobla Catalana dels Sons Essencials a Ripollet. Presentació del tercer CD: La nit esporògena.

Dimecres, 17 de febrer de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Oriol Pidelasserra (teclat), Eduard Casals (clarinet) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Dimecres, 24 de febrer de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Març 2016

Dimecres, 2 de març de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Santi Mendez (guitarra), Pau Puig (dolçaina) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Dissabte, 5 de març de 2016: "DAD.EXE" espectacle de dansa i música amb la Cobla Catalana dels Sns Essencials i Esbart Joaquim Ruyra de Blanes. Tiana.

Dimecres, 9 de març de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Carles Belda (teclat), Ivó Jordà (gralla) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.

Dissabte, 12 de març de 2016: "Concert de vermut" a Sant Quirze del Vallès. Carles Belda (acordió) i Marcel Casellas (contrabaix).

Dimecres, 16 de març de 2016: "Les Vespres del dimecres". Sessió de Punt de Trobada al CAT (Travessia de Sant Antoni, 6-7, BCN) amb: Alfons Rojo (guitarra), Lluc Vizentini (flabiol) i Marcel Casellas (contrabaix i coordinació). Inclou un punt de glosa coordnat per Cor de Carxofa.


Abril 2016

Cap de setmana 16 i 17 de març de 2016: "Curs de Conjunt instrumental" a Arseguel. Prof. Marcel Casellas i Cati Plana. Escola folk del Pirinèu.